Hier bevind u zich: Home » Helpdesk

Helpdesk

Deze pagina wordt actief bijgehouden. Nu vind u hier hulp bij e-mail instellingen. Binnenkort ook help onderwerpen over WordPress en Divi.

E-mail: Webmail bekijken

Met webmail kan je overal waar je internet verbinding hebt je email uitlezen.

Ga naar: jedomein.nl/webmail

Vervolgens inloggen met je email adres (=inlog) en je wachtwoord.

E-mail: instellingen

Incomad biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP. Het verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail wordt gedownload van de mailserver naar je eigen computer en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan en daarna nog benaderbaar is via webmail of je mailprogramma.
IMAP gebruiken betekend wel dat je regelmatig je mail moet opschonen, anders komen er data ruimte problemen op de server.

Instellingen:

Gebruikersnaamnaam@jouwdomein.nl
Wachtwoordhet bijbehorende wachtwoord
ServertypeImapPop 3
Inkomende server www.wpcloud02.nlwww.wpcloud02.nl
SSL ingeschakeld JAJA
Poort993995
Uitgaande server www.wpcloud02.nlwww.wpcloud02.nl
(START) TLS ingeschakeld JAJA
Poort587587
AuthenticatieJAJA

Alternatieve instellingen:

Gebruikersnaamnaam@jouwdomein.nl
Wachtwoordhet wachtwoord
Inkomende server www.wpcloud02.nl
ServertypeImapSSL: JAPoort: 993
ServertypeImapSSL: NEEPoort: 143
ServertypePopSSL: JAPoort: 995
ServertypePopSSL: NEEPoort: 110
Uitgaande serverwww.wpcloud02.nl
BeveiligingSSLPoort: 465
Beveiliging (voorkeur!)StartTLS(TLS)Poort: 587
BeveiligingGeenPoort: 25
AuthenticatieJA
SSL certificaat

Met een SSL certificaat wordt er zorg gedragen voor een versleutelde verbinding, zodat vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden kan worden naar de server. Prive informatie wordt op website gevraagd bij het invullen van contact formulieren, nieuwsbrief modules, webwinkels, forums, enzovoort.
Eigenlijk op iedere plek van uw website waar prive gegevens kunnen worden ingevuld door een bezoeker, is een plek die beveiligd dient te worden volgens de nieuwe wet AVG.

Incomad levert 3 soorten SSL certificaten:

Basis SSL

Activeert HTTPS en het hangslot in alle browsers, geeft verder geen informatie. Het betreft een domeinvalidatie, op basis van Let’s Encrypt. Wij raden dit aan voor particulieren en kleine verenigingen en kleine stichtingen.

Jaarkosten: €0,–*
Eenmalige installatie: €50,-*

Domein SSL

Activeert HTTPS en het hangslot in alle browsers en geeft de domeinnaam als erop wordt geklikt, zo krijgt een bezoeker meer zekerheid of het juiste domein achter de website zit.

Domein SSL is het goedkoopste SSL-certificaat bij Incomad. Dit certificaat is een goede keuze voor een eenvoudige website voor ZZP, klein bedrijf of stichting. Hier vindt alleen een validatie op basis van de domeinnaam plaats. Er wordt gecontroleerd of een domein wel toebehoort aan de correcte persoon of bedrijf.

Jaarkosten: €60,–*
Eenmalige installatie: €0,-*

Organisatie SSL

Activeert HTTPS en het hangslot in alle browsers en geeft de domeinnaam en bedrijfsinformatie als erop wordt geklikt, zo krijgt een bezoeker meer zekerheid of het juiste domein en bedrijf achter de website zit.

Wij adviseren dit zakelijke certificaat voor bedrijven en webwinkels. Ook hier geldt een domeinvalidatie. Tevens vindt er een controle van de bedrijfsgegevens plaats.

Binnen twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen voor de telefonische validatie. Nadat alle validaties succesvol zijn afgerond, doorgaans binnen uiterlijk twee werkdagen, zorgen wij ervoor dat het certificaat op je pakket wordt geplaatst

Jaarkosten: €100,–*
Eenmalige installatie: €0,-*

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

SSL certificaten verplicht bij wet!

Een SSL certifcaat is verplicht door de AVG wetgeving, zodra u gaat werken met klantgegevens. Wij adviseren altijd een SSL certificaat te installeren om klantgegevens beveiligen.

SSL en Google

Hoger in Google

Een SSL certificaat draagt bij aan een betere vindbaarheid in Google, omdat Google een website die voorzien is van een SSL-certificaat hoger waardeert. Het gebruik van SSL-certificaten zal een zwaardere ranking factor worden. Voor Google krijgt beveiliging van websites een steeds hogere prioriteit. Daarom wil Google websites met een HTTPS (veilige verbinding) belonen.

SSL en Google Chrome

Google Chrome is begonnen met het tonen van waarschuwingen bij websites zonder versleuteling. Wie probeert in te loggen op een website die geen versleuteling aanbiedt, krijgt een waarschuwing in de adresbalk te zien. Later wordt de waarschuwing getoond bij alle websites zonder versleuteling; op dit moment wordt er een uitroepteken geplaatst. Als het uitroepteken wordt aangeklikt kan je direct lezen dat de website onbeveiligd is.

Incmomad helpdesk

E-mail instellingen

v

Divi instellingen

WordPress instellingen