Een veelgestelde vraag over WordPress is “welk thema is het best” Ik was altijd geneigd een antwoord te geven gebaseerd op het ontwerp van het thema. Dus dat wat er mooi uitzag kreeg in het verleden mijn voorkeur. Dat bleek een ernstige vergissing te zijn….

De aanleiding van deze vraag is eigenlijk dat er teveel aanbieders van WordPress thema’s zijn en daardoor teveel keus op de markt is. Als je dan alleen maar kijkt naar wat mooi is, dan kom je vaak bedrogen uit. Ik heb het vaak genoeg meegemaakt dat na een WordPress of Woocommerce update opeens de website niet meer goed zichtbaar was. Blijkt opeens dat de bouwer geen zin meer had om het gratis thema bij tehouden…… einde oefening.

Uiteindelijk kwam ik uit natuurlijk uit op betaalde thema’s. Dat kost wel wat, maar in ieder geval geen gezeur meer na updates. Toch kwam er weer een andere uitdaging. Na twee jaar blijkt je thema opeens hopeloos ouderwets, het is niet responisve en al die mooie dingen die je om je heen ziet werken niet op jouw website. Wat nu?

Ik kwam uit bij een thema dat meegaat met de tijd. Gewoon één thema dat eenvoudig is aan te passen en waarin zo goed als alles mogelijk is. Te gebruiken voor een gewone website, een uitgebreide een super ingewikkelde, een webwinkel en intranet. Een thema dat bij blijft, investeert in nieuwe ontwikkelingen, meegaat met trends en dat bovendien werkt met alle belangrijke WordPress pluginns.

Bestaat zo een thema dan? Ja dat bestaat!

En het goede nieuws is dat dit thema gratis bij webhosting van Incomad zit. Heerlijk toch nooit meer zoeken naar een geschikt en altijd werkend thema!

Pin It on Pinterest

Share This