Referenties

Hieronder enkele websites en webwinkels die Incomad in de loop der tijd heeft ontworpen en gebouwd.

Tevreden klanten

Incomad wil tevreden klanten, die zich blijven verbazen over de wervende kracht van de door Incomad ontworpen en gebouwde website.

Breda Construction BV | Breda

Voor Breda Construction BV mochten we een website bouwen waarbij één van de uitgangspunten was dat het product van Breda Construction duidelijk naar voren kwam. Ontwerp en webhosting namen wij voor onze rekening. Tekst en beeldmateriaal ontvingen wij.

Zilveren duif | Ede

Voor het Zilveren Duif Gala (Dé onderscheidingen voor christelijke muziek) bouwden wij een website met veel audio en video elementen, koppelingen met sociale media en een mogelijkheid om het publiek te laten stemmen.

OVP | Den Haag

Opleidingsfonds Procesindustrie te Den Haag gaf ons de opdracht een website te bouwen die aantrekkelijk is voor haar doelgroep. Daarnaast moest er een mogelijkheid komen om in te loggen voor leden en een aanmeldsysteem voor nieuwe leden.

Reyer Music | Ede

Reyer had een paar wensen voor zijn nieuwe website: zelf onderhouden, webwinkel voor fysieke producten & downloads en natuurlijk veel luister en kijk mogelijkheden. Ook moesten er feeds komen naar sociale media. Het ontwerp van deze website hebben we samen met Reyer gedaan.

Tanja van Schuylenburg| Rotterdam

Tanja is drumster en wilde op haar website duidelijk maken wat ze naast drummen nog meer deed. Een veelzijdige website voor een veelzijdige drummer met veel aandacht voor beeldmateriaal

Knikker Licht & Geluid | Wormer

Knikker licht en geluid heeft een heel duidelijk doel met de website: omzet binnen halen. De website is, zoals al onze websites, volledig SEO vriendelijk. We passen eigenlijk nooit trucjes toe, we volgen eenvoudig de Google richtlijnen. De eerste opdrachten zijn reeds geboekt!

Anker boerenkaas | Driebruggen

Arco wilde gewoon een mooie website, waar zijn ambacht goed in terug kwam. Hij vroeg of wij de website wilde ontwerpen, de foto komen maken en de tekst wilde schrijven. Na enkele gesprekken en veel informatie over boerenkaas kwamen we tot dit ontwerp.

GSN pontonverhuur BV | Reeuwijk

Natuurlijk moest de nieuwe website van GSN pontonverhuur er aantrekkelijk uitzien en het moest het gaan om de verhuur van pontons. Maar het meest belangrijke was om gevonden te worden in Google. Tot op heden staat de pagina op de eerste pagina met zoekresultaten van Google bij invoer “ponton huren”

Duurzaam Bodegraven Reeuwijk

Voor de stichting duurzaam Bodegraven Reeuwijk mochten we een website bouwen die er aantrekkelijk uitziet en waar mensen wat langer blijven hangen, doordat er veel te zien en te doen is. De website moest daarom makkelijk zelf te onderhouden zijn. En nieuws moest een mooie plek krijgen.

Beplanten.nl | Hazerswoude

Voor beplanten.nl maakten we diverse webwinkels. Een hiervan is haagbeuken.nl Eigenaar Hildert de Kort houdt alle webwinkels zelf bij. Om het hem makkelijk te maken ontwierpen we op één van zijn website een productfeed die er voor zorgt dat producten uit de webwinkel automatisch op Google shopping worden geplaatst.

She-event | Gouda

Het uitgangspunt voor she-event was dat wij alleen een lege lay-out zouden aanleveren en een webwinkel zouden klaarzetten. Dat hebben we gedaan. Daarna werd de website helemaal opgebouwd door she-event. Later hebben we, op aanvraag, nog enkele handige plug-ins geïnstalleerd waardoor ticket afhandeling eenvoudiger ging.

Blue Elephant | Lisse

Voor Unidex BV hebben we diverse websites gebouwd. Een van deze website is de website voor Blue Elephant. De website moest overzichtelijk zijn, alle producten goed vindbaar en voorzien zijn van een recepten pagina. Belangrijk was dat de Thaise stijl van Blue Elephant goed zichtbaar bleef op de website.

Fairtrade Gouda

De opdracht was een website te bouwen die een zichtbare connectie heeft met Fairtrade Nederland. Makkelijk zelf te onderhouden. Met kaartjes waar Fairtrade producten te koop zijn. En er moest nagedacht worden om de vele informatie logisch in te delen. Kijkt u zelf maar of wij daarin zijn geslaagd.

Alpenferienpark Reisach

De eigenaar van deze prachtige camping in Oostenrijk wilde een meertalige responsive website. Zowel de camping, als de blokhutten en de stacaravans moesten binnen Google goed vindbaar zijn. En natuurlijk moest de website de juiste indruk geven van de camping, met zwembad en restaurant.

Andy Muziek | Zoetermeer

Andy muziek wil les gaan geven. Een website was nodig om meer leerlingen te bereiken. De website moest mooi worden. Makkelijk mobiel uit te lezen. Behalve dit moest ook duidelijk worden dat Andy naast muziekles ook bandcoaching doet, arrangeert en meer muzikale skills heeft.

Dutch Steel Fabricators BV Moordrecht

Voor DSF bouwden we een website die responsive en tweetalig moest zijn. De website moest een verbindende factor hebben tussen de diverse DSF bedrijven. Uitgangspunt was een rustige, maar toch moderne website.

Eline Hoogenboom | Ede

Eline, creatief adviseur, vroeg ons een website te bouwen waarin haar diversiteit als adviseur, schrijfster, conceptbedenkster en onderneemster zichtbaar werd. Een andere wens was een webwinkel.

V Garden hoveniers | Driebruggen

Voor V Garden Hoveniers mochten we ook aan de slag. De website moest de uitstraling hebben van het werk van hovenier Ad Vermeulen. Na enkele gesprekken en wat foto’s zaten we op dezelfde golflengte!
Vragen? WhatsApp us!