Hier bevind u zich: Home » Webdesign

Webdesign met WordPress

Incomad werkt al vele jaren met WordPress als basis CMS systeem. Qua design liepen we al snel tegen de beperkingen van WordPress thema’s aan. Totdat we gingen werken met de betaalde professionele thema’s van Elegantthemes. Nog steeds beperkingen, maar veel minder.
En toen bracht Elegantthemes een nieuw revolutionair thema uit: DIVI.

WordPress Thema Divi

Met Divi vallen bijna alle beperkingen van WordPress weg. En iedere maand wordt het beter, want het thema wordt actief ondersteund en uitgebouwd.

Het bijzondere van Divi is dat de eindgebruiker er makkelijk mee kan werken! Divi is namelijk te bewerken aan de voorkant (front-end) van de website en niet alleen aan de achterkant. Onze klanten zijn stuk voor stuk zeer enthousiast over het resultaat, de werking  en de eenvoud van Divi voor WordPress.

Divi is gratis bij Incomad webhosting

Responive

Het Dive thema is 100% responsive. Ofwel het is leesbaar op een big screen, desktop, tablet en smartphone. Zonder dat u iets speciaals hoeft te doen. Divi werkt gewoon, altijd op ieder device.

Wat je ziet is wat je krijgt

Divi wordt aangedreven door de Divi Builder. Een snelle en intuïtieve front-end editor zoals u dat nooit eerder hebt gezien. Het zal de manier waarop u uw website bijhoudt voor altijd veranderen.

Premium thema

Divi is het populairste primium WordPress-thema ter wereld (BuiltWith.com). Incomad zal u op de hoogte houden van nieuwe mogelijkheden in de toekomst.
Incomad webdesign

Wij bouwen uw website

Natuurlijk kunt u met Divi uw eigen website bouwen. Maar een website is meer dan een design. Daarom bouwen wij voor bijna al onze klanten de website in WordPress Divi.
Een website vertegenwoordigd uw bedrijf, en zorgt ervoor dat uw (potentiële) afnemers op de website blijven.
Een website moet goed gevonden worden en snel zijn.
En uiteindelijk moet een website ook nog mooi zijn!
Voor al deze zaken, en meer, kunt u bij ons terecht. Wij bouwen websites, webwinkels en blogs.

Z

Zoekmachine optimalisatie

Z

Webwinkel bouw

Z

Tekst schrijven, fotografie en video

Kosten website bouwen

Helaas is het niet aan te geven wat het kost om een website te bouwen. De prijs hangt volledig af van wat u wilt en hoe en of u tekst en beeld aanlevert.
Daarom komen we heel graag bij u langs. Kennis maken met u en uw bedrijf is de eerste stap voor een mooie website!

Vragen? WhatsApp us!