Hier bevind u zich: Home » Webhosting

Webhosting voor WordPress

Mocht u op zoek zijn naar de goedkoopste WordPress hosting dan moeten wij u teleurstellen. Dat zijn wij namelijk niet. Incomad heeft slechts één webhosting-pakket. Een pakket waar alles wat u nodig heeft inzit.

WordPress hosting

Incomad biedt een WordPress webhosting oplossing voor iedereen die geen gezeur wil. Domeinnaam registratie, veiligheidsmaatregelen, back-up, WordPress installatie, WordPress thema, WordPress plug-ins, Incomad regelt het allemaal voor u.

Hosting

Incomad doet alles aan snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw website. Met een uptime van 99,9% en geen gehackte websites doen we wat we zeggen! We werken met zeer snelle servers die in Nederland zijn geplaatst, bij “groene” datacenters.

Gratis Divi thema

Het thema is een zeer belangrijk onderdeel binnen WordPress. Het thema is bepalend voor de lay-out en de mogelijkheden van uw website. Wij installeren gratis het Divi thema van Elegantthemes. Een prachtig thema met ongekend veel mogelijkheden.

Gratis plug-inns

Geen WordPress website zonder plug-inns. Er zijn duizenden plug-inns, gratis of betaald. Incomad heeft een keus voor u gemaakt. Wij instaleren de beste plug-inns die voor u beschikbaar zijn. Ook vele betaalde plug-inns worden kosteloos geïnstaleerd
Incomad webhosting details

Eén pakket dat volstaat:

  • Een WordPress installatie & de vaak gebruikte plug-ins
  • 2 domeinnamen (gratis verhuizing)
  • Onbeperkte E-mail boxen + spamfilter
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Dataopslag max. 2.000 Mb (SSD schijf)
  • Geavanceerde caching
  • Snelle Nederlandse servers (2 CPU cores / 2.048 MB geheugen)
  • Back-up & Updaten
  • Maandelijks opzegbaar (geen restitutie op de looptijd)
Z

Gratis: Divi thema

 
Z

Gratis: Woocommerce webwinkel

 
Z

Gratis: Helpdesk (WordPress & thema)

 
Z

Gratis: diverse plug-ins

 
v

Kosten: €150,- per jaar (excl. BTW)

 

Opties bij webhosting

Niet alles is te vangen in onze standaard webhosting oplossing. Sommige bedrijven willen nu éénmaal meer uit hun website halen. Denk aan webwinkels, nieuwsbrief oplossingen of een professioneel SSL certificaat.

SSL certificaat

Gratis of Proffesioneel SSL certificaat met traceerbare bedrijfsgegevens. Zo zien uw klanten wie u bent en wordt u hoger geplaatst in Google.
v

Vanaf: €0,- per jaar (excl. BTW)

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven en mailinsystemen op professionele wijze. Zonder dat uw nieuwsbrief in de spambak komt. Veel layout mogelijkheden en prof. e-mail beheer.
v

Kosten: €100,- per jaar (excl. BTW)

Product feed

Uw producten kunnen vanuit uw Woocommerce webwinkel direct worden doorgezet naar Marktplaats, Google shopping of een van de vele andere platforms.
v

Kosten: €50,- per maand (excl. BTW)

Meertalige website

Een onbeperkt aantal talen op uw website, zonder dat de hele website opnieuw moet worden gebouwd. Dat kan met onze plug-in.
v

Kosten: €100,- per jaar (excl. BTW)

Webhosting maatwerk

Meer mogelijkheden?

Soms zijn er situaties die zo bijzonder dat er een maatwerk oplossing moet komen. Incomad zal altijd de grenzen van haar kunnen opzoeken. En ook aangeven als deze zijn bereikt. Maatwerk is echter altijd mogelijk op website gebied. Neem gerust contact op!

Vragen? WhatsApp us!